CHLEB BURACZANY

Opis

Składniki surowca
Mąka pszenna Typ 550 (23%) (zawiera gluten), Mąka pszenna 750 (23%) (zawiera
Zboża zawierające gluten), Woda do Produkcji (21%), Burak (14%), Marchew (14%),
Multidrożdżowe (3%), Sól kamienna spożywcza jodowana Kłodawa (1%),

Zawartość wartości odżywczych w 100g

WARTOŚCI ODŻYWCZE GOTOWY PRODUKT
Białko 6.24 g
Tłuszcz 1.1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0.31 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 0 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.02 g
Cholesterol 0 mg
Węglowodany og. 36.4 g
Sacharoza 1.19 g
Laktoza 0 g
Błonnik pokarmowy 2.01 g

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA GOTOWY PRODUKT
kJ 761.57 kJ
Kcal 179.98 kcal
% białka 14%
% tłuszczu 5%
% węglowodanów 81%
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.02g

<< wróć do listy
Scroll to top