CHLEB RAZOWY ZE SŁONECZNIKIEM 500g

Opis

Kraj pochodzenia, producent, dystrybutor
KROPEK Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Kościerska 26
83-210 Zblewo

Przechowywanie i użycie
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu.

Składniki surowca

Zakwas razowy (Mąka żytnia, typ 2000 (43%), Woda (30%), Kwas żytni (26%)) (35%),
Mąka pszenna, typ 750 (29%) (zawiera Zboża zawierające gluten), Woda (17%),
Ziarno słonecznika (Ziarna słonecznika.) (10%) (zawiera Zboża zawierające gluten,
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne, Nasiona sezamu i produkty
pochodne, Dwutlenek siarki i siarczyny powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr), Zakwaszane
ziarno żyta (7%), Sól biała (1%), Drożdże kruszone (Q+) (1%), (zawiera gluten)

Zawartość wartości odżywczych w 100g

WARTOŚCI ODŻYWCZE GOTOWY PRODUKT
Białko 7.48 g
Tłuszcz 5.47 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0.65 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 1.01 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 3.57 g
Cholesterol 0 mg
Węglowodany og. 37.33 g
Sacharoza 0.81 g
Laktoza 0 g
Błonnik pokarmowy 3.74 g

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA GOTOWY PRODUKT
kJ 918.06 kJ
Kcal 219.82 kcal
% białka 14%
% tłuszczu 22%
% węglowodanów 68%
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 3.57g

<< wróć do listy
Scroll to top