CHLEB OLIWSKI Z MAKIEM 500g

Opis

Kraj pochodzenia, producent, dystrybutor
Kropek Sp.Z.O.O. Sp.K.
ul. Kościerska 26
Zblewo

Przechowywanie i użycie
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu.

Składniki surowca
Chleb oliwski-podmoda (Mąka pszenna 750 (30%), Kwas żytni (30%), Woda (20%),
Woda (12%), Kwas pszenny (5%), Drożdże kruszone (Q+) (2%), Sól biała (2%), Drożdże
kruszone (Q+) (0%)) (41%), Mąka pszenna 750 (24%) (zawiera Zboża
zawierające gluten), Zakwas Żytni (Suchy zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA, bakterie
fermentacji, woda)) (24%), Woda (10%), Sól biała (1%), Mak niebieski (0%),

Zawartość wartości odżywczych w 100g

WARTOŚCI ODŻYWCZE
Białko 8 g
Tłuszcz 1.59 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0.31 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 0.05 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.16 g
Cholesterol 0 mg
Węglowodany og. 40.56 g
Sacharoza 0.16 g
Laktoza 0 g
Błonnik pokarmowy 7.08 g

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA GOTOWY PRODUKT
kJ 944.34 kJ
Kcal 223.92 kcal
% białka 14%
% tłuszczu 6%
% węglowodanów 72%
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.16g

<< wróć do listy
Scroll to top