Opis
Kraj pochodzenia, producent, dystrybutor
KROPEK Sp. z 0.0. Sp.k.
ul. Kościerska 26
83-210 Zblewo
Przechowywanie i użycie
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu.
Składniki surowca (wyświetlany na karcie)
Chleb oliwski-podmoda (Mąka pszenna 750 (30%), Kwas żytni (30%), Woda (20%),
Woda (12%), Kwas pszenny (5%), Drożdże kruszone (Q+) (2%), Sól biała (2%), Drożdże
kruszone (Q+) (0%) (41%), Mąka pszenna 750 (24%) (zawiera Zboża
zawierające gluten), Kwas pszenny (Woda (50%), Mąka pszenna 750 (25%), Mąka
pszenna Typ 550 (25%)) (24%) (zawiera Zboża zawierające gluten), Woda (10%), Sól
biała (1%),
Zawartość wartości odżywczych w 100g
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Białko 6.99 g
Tłuszcz 1.15 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0.29 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 0.02 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.07 g
Cholesterol 0 mg
Węglowodany og. 42.25 g
Sacharoza 0.17 g
Laktoza 0 g
Błonnik pokarmowy 2.04 g
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA GOTOWY PRODUKT
kJ 885.52 kJ
Kcal 209.14 kcal
% białka 13%
% tłuszczu 5%
% węglowodanów 81%
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.07g