CHLEB KANAPKOWY 700g

Opis

Kraj pochodzenia, producent, dystrybutor
Kropek Sp.Z.O.O. Sp.K. ul. Kościerska 26 Zblewo

Przechowywanie i użycie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.

Składniki surowca (wyświetlany na karcie)
Podmoda (Mąka pszenna 750 (59%), Woda do Produkcji (39%), Mleczko Drożdżowe
(2%)) (40%), Mąka pszenna 750 (24%) (zawiera Zboża zawierające gluten), Zakwas Żytni
(Suchy zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA, bakterie fermentacji, woda)) (24%), Woda do
Produkcji (9%), Sól biała (1%), Mleczko Drożdżowe (1%), Mak niebieski (0%),

Zawartość wartości odżywczych w 100g

WARTOŚCI ODŻYWCZE GOTOWY PRODUKT
Białko 9.72 g
Tłuszcz 1.8 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0.33 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 0.03 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.1 g
Cholesterol 0 mg
Węglowodany og. 47.06 g
Sacharoza 0.01 g
Laktoza 0 g
Błonnik pokarmowy 7.62 g

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA GOTOWY PRODUKT
kJ 1107.06 kJ
Kcal 262.14 kcal
% białka 15%
% tłuszczu 6%
% węglowodanów 72%
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.1g

<< wróć do listy
Scroll to top