CHLEB ŻYTNI 600g

Opis

Kraj pochodzenia, producent, dystrybutor
Kropek Sp.Z.O.O. Sp.K. ul. Kościerska 26 Zblewo
Przechowywanie i użycie Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.

Składniki surowca (wyświetlany na karcie)
Chleb oliwski-podmoda (Mąka pszenna 750 (30%), Kwas żytni (30%), Woda (20%),
Woda (12%), Kwas pszenny (5%), Drożdże kruszone (Q+) (2%), Sól biała (2%), Drożdże
kruszone (Q+) (0%),  (40%), Mąka pszenna 750 (24%) (zawiera Zboża
zawierające gluten), Kwas żytni (Mąka żytnia, typ 720 (50%), Woda (50%)) (24%)
(zawiera ), Woda (9%), Sól biała (1%), Mleczko Drożdżowe (1%), Mąka żytnia typ 720
(0%) (zawiera gluten), (zawiera Zboża zawierające gluten),

Zawartość wartości odżywczych w 100g

WARTOŚCI ODŻYWCZE GOTOWY PRODUKT
Białko 5.73 g
Tłuszcz 0.99 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0.26 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 0.03 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.11 g
Cholesterol 0 mg
Węglowodany og. 35.75 g
Sacharoza 0.26 g
Laktoza 0 g
Błonnik pokarmowy 1.99 g

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA GOTOWY PRODUKT
kJ 741.34 kJ
Kcal 175.29 kcal
% białka 13%
% tłuszczu 5%
% węglowodanów 82%
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0.11g

<< wróć do listy
Scroll to top